• Voor 18:00 Besteld, Zelfde Dag Verzonden.
  • Gratis Verzending Vanaf €75 Binnen Nl.
  • 100% Veilig & Vertrouwd.

Levertijd & verzendkosten

 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 18:00 zijn besteld, worden dezelfde dag nog verzonden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.  Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Onze levering verlopen via Post Nl. Over het algemeen zal de aflevering op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet altijd garanderen.

-Onze vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. 

-Houd er rekening mee dat vanwege de drukte een pakketje 1 á 2 dagen vertraging op kan lopen. Excuses voor het ongemak.

-Heb je jouw pakketje na 3 dagen nog niet binnen? Neem dan contact met ons op en we gaan uitzoeken waar je pakketje blijft!

 

Pre-order

Heb je een product in pre-order besteld? Dan word het pakket verstuurd op de datum die bij het product vermeld staat. Dit staat altijd aangegeven op de productpagina. Mocht je een bestelling hebben met meerdere producten dan wordt de hele bestelling pas verzonden wanneer het pre-order product op voorraad is.

Verzendkosten

Voor verzending binnen Nederland word een tarief gerekend voor Brievenbus post €4,10 en voor Pakket post €6,75.

Bestellingen vanaf € 60,- worden gratis verzonden.

Onze Leveringen verlopen via Post NL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Heb je nog overige vragen over de verzending of levering? Neem dan contact op met BeYou -Ti via het contactformulier of stuur een e-mail met jouw vraag naar info@BeYou-Ti.com