• Voor 18:00 Besteld, Zelfde Dag Verzonden.
 • Gratis Verzending Vanaf €75 Binnen Nl.
 • 100% Veilig & Vertrouwd.

Retourneren

Ben je niet helemaal tevreden over jouw producten? Wat ontzettend jammer. Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren.

Als de artikelen voldoen aan een aantal voorwaarden kun je deze altijd naar ons retourneren. Uiteraard betalen wij jou dan het aankoopbedrag terug. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

  π—Ÿπ—²π˜ 𝗼𝗽; 10,- euro π—Άπ˜π—²π—Ίπ˜€ of minder 𝗺𝗼𝗴𝗲𝗻 π—»π—Άπ—²π˜ π—Ώπ—²π˜π—Όπ˜‚π—Ώ gestuurd worden!

  Wij accepteren deze niet vanwege de enorm hoge kortingen!

  Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg, en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

  Wij willen graag van je weten waarom het pakketje retour wordt gestuurd zodat wij onze kwaliteit kunnen verbeteren. Om die reden moet er altijd een retourformulier worden ingevuld. Het online retourformulier vindt je Hier!

  Retour voorwaarden!

  • Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst
  • Producten dienen ongebruikt, in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden
  • Producten mogen geen gebruikssporen bevatten
  • De retourkosten zijn voor de klant
  • Sieraden kunnen niet geretourneerd worden vanwege hygiëne
  • De kosten van de retourzending zijn voor jou als klant
  • Artikelen die gedragen en/of gewassen zijn kunnen niet meer geretourneerd worden

  Als de geretourneerde artikelen niet voldoen aan de genoemde voorwaarden behouden wij het recht om de retourzending te weigeren.

  Kosten en track en trace

  Als klant ben je zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Een retourlabel aanvragen bij ons is niet mogelijk. De kosten voor retour zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Je kunt de artikelen zelf bij een PostNL/DHL punt brengen en deze verzenden naar het retouradres. Wij halen geen retours op bij een service punt! Stuur deze dan ook naar ons opgegeven adres!

  Zorg ervoor dat jouw retourzending voorzien is van een Track en Trace code. Zoekgeraakte retourzendingen worden zonder Track en Trace code niet terugbetaald. Verzend je jouw pakket zonder Track en Trace code of als brievenbuspakket dan is dit op eigen risico. 

  Product ruilen?

  De artikelen van BeYou - Ti kunnen helaas niet geruild worden. Wil je toch graag een ander artikel? Dan raden wij je aan om het artikel te retourneren en bovenstaande stappen te volgen. Je kan het artikel dat je wel wilt opnieuw bestellen op onze website.

   

  Beschadigingen en vlekken 

  Wanneer je jouw bestelling ontvangt, zorg er dan altijd voor dat je binnen 24 uur de artikelen controleert op vlekken en beschadigingen. Heeft jouw artikel een vlek of beschadiging bij ontvangst? Laat dit dan altijd aan ons weten binnen 24 uur via info@BeYou-Ti.com. Stuur in de mail jouw klacht inclusief foto's en wij gaan dan met je meekijken. Stuur nog niet jouw bestelling retour want wij kunnen dan niks meer voor je betekenen en behandelen het dan als een normale retour. 

  Vlekken of beschadigingen die niet binnen 24 uur na ontvangst zijn gemeld worden niet in behandeling genomen en worden ook niet geaccepteerd als retour!

   

  Garantie !

  • Wij geven geen garantie op enig soort van bedrukking of beplakking van een artikel (steentjes, studs, fransjes, bedrukte teksten etc.)
  • Wij geven geen garantie op gespen, ritsen, knopen of enig soort sluitingen.
  • Wij geven geen garantie op losse draadjes (afwerk draden)
  • Het pullen van kleding valt niet onder garantie. Pullen ontstaat d.m.v wrijving met andere materialen en daarvoor zijn wij niet verantwoordelijk.
  • Wij geven geen garantie op lussen/ haken en pluis bij gehaakte (wollen) truien en vesten. 

  Bij ontvangst van de bestelling dien jij binnen 24 uur de items te controleren op een defect. Heeft u een defect geconstateerd stuur ons dan binnen 24 uur na ontvangst van het pakket een mail met daarin uw ordernummer en foto's van het defect. 

   

  Terugbetaling

  Wij sturen binnen 5 werkdagen een bevestigingsmail wanneer wij je retour hebben ontvangen. Zodra wij je retour hebben ontvangen, gaan wij deze verwerken. Wij zullen het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten op jouw rekening. Hiervan ontvang je een tweede bevestiging via de mail. Heb je na 14 dagen nog geen reactie ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@BeYou-Ti.com en vermeld hierbij jouw ordernummer. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

   

  Pakket afhalen bij ServicePunt

  Indien je hebt gekozen om een pakket naar een servicepunt te sturen, ben je zelf verantwoordelijk voor het op tijd afhalen van je pakket. Wanneer het pakket niet op tijd is afgehaald en wordt teruggestuurd, zijn wij genoodzaakt de gemaakte verzendkosten door te berekenen.

   

  Vragen? Neem contact op via het contactformulier of stuur een mail naar info@BeYou-Ti.com